קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

בקלה בטעם קרמל

בקלה בטעם קרמל
בקלה בטעם קרמל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 313 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פתיתי צ'ילה; עוד, שמן זית, אורז יסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו חזיר צלוי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פתיתי צ ' ילה, מלח, ו 1 כפית. סוכר בקערה קטנה. לשפשף את הדג עם חצי מהתערובת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את החצי השני של התערובת עם 1/4 כוס מים, שמן, ואת רוטב הדגים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
3
שים את שארית הסוכר 1/4 כוס במחבת גדולה, כבדה מבוססת סאוט עם צדדים ישרים לבשל מעל חום גבוה עד הסוכר מתחיל להמיס בקצוות והופך חום זהוב, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני כאשר הסוכר מתחיל בראונינג ומערבבים אנרגטית עם כף עץ. כאשר הקרמל הוא חום מהגוני אדמדם (עוד 1 עד 2 דקות), לקחת את המחבת את החום. ערבוב בעדינות, להוסיף לאט 1/2 כוס מים למחבת; להיזהר, כמו קרמל עשוי קיטור או נתז. אם הקרמל אינו מתמוסס לחלוטין, להחזיר את המחבת לחום בינוני ומערבבים עד מומס. מערבבים בתערובת רוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שים את הדג בשכבה אחת במחבת. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני-נמוך ומטגנים את הדגים, חשופים; משתמשים במרק כדי להשרות את הדגים עם הרוטב מדי פעם. לאחר כ 7 דקות, בעדינות להפוך את הדגים ולהמשיך לצלות ו baste עד הדג הוא אטום לאורך כל, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים עם הרוטב על האורז, מפוזר עם פרוסות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
גודל
2
עם 1/2 כוס אורז, קלוריות
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
380, שומן
2
8, קלוריות שומן
1
70, שומן רווי
2
1, חלבון
3
33, שומן חד רווי
4
5, פחמימות
5
1280, כולסטרול
6
75, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
41, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.