בקלה בטעם קרמל
בקלה בטעם קרמל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 313 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פתיתי צ'ילה; עוד, שמן זית, אורז יסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו חזיר צלוי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פתיתי צ ' ילה, מלח, ו 1 כפית. סוכר בקערה קטנה. לשפשף את הדג עם חצי מהתערובת ולהניח בצד.
שלב את החצי השני של התערובת עם 1/4 כוס מים, שמן, ואת רוטב הדגים; להפריש.
שים את שארית הסוכר 1/4 כוס במחבת גדולה, כבדה מבוססת סאוט עם צדדים ישרים לבשל מעל חום גבוה עד הסוכר מתחיל להמיס בקצוות והופך חום זהוב, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני כאשר הסוכר מתחיל בראונינג ומערבבים אנרגטית עם כף עץ. כאשר הקרמל הוא חום מהגוני אדמדם (עוד 1 עד 2 דקות), לקחת את המחבת את החום. ערבוב בעדינות, להוסיף לאט 1/2 כוס מים למחבת; להיזהר, כמו קרמל עשוי קיטור או נתז. אם הקרמל אינו מתמוסס לחלוטין, להחזיר את המחבת לחום בינוני ומערבבים עד מומס. מערבבים בתערובת רוטב דגים.
שים את הדג בשכבה אחת במחבת. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני-נמוך ומטגנים את הדגים, חשופים; משתמשים במרק כדי להשרות את הדגים עם הרוטב מדי פעם. לאחר כ 7 דקות, בעדינות להפוך את הדגים ולהמשיך לצלות ו baste עד הדג הוא אטום לאורך כל, עוד 5 עד 7 דקות.
מגישים עם הרוטב על האורז, מפוזר עם פרוסות בצל ירוק.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות