קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

בקלה בטעם קרמל

בקלה בטעם קרמל
בקלה בטעם קרמל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 313 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פתיתי צ'ילה; עוד, שמן זית, אורז יסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו חזיר צלוי קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פתיתי צ ' ילה, מלח, ו 1 כפית. סוכר בקערה קטנה. לשפשף את הדג עם חצי מהתערובת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב את החצי השני של התערובת עם 1/4 כוס מים, שמן, ואת רוטב הדגים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
שים את שארית הסוכר 1/4 כוס במחבת גדולה, כבדה מבוססת סאוט עם צדדים ישרים לבשל מעל חום גבוה עד הסוכר מתחיל להמיס בקצוות והופך חום זהוב, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני כאשר הסוכר מתחיל בראונינג ומערבבים אנרגטית עם כף עץ. כאשר הקרמל הוא חום מהגוני אדמדם (עוד 1 עד 2 דקות), לקחת את המחבת את החום. ערבוב בעדינות, להוסיף לאט 1/2 כוס מים למחבת; להיזהר, כמו קרמל עשוי קיטור או נתז. אם הקרמל אינו מתמוסס לחלוטין, להחזיר את המחבת לחום בינוני ומערבבים עד מומס. מערבבים בתערובת רוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שים את הדג בשכבה אחת במחבת. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני-נמוך ומטגנים את הדגים, חשופים; משתמשים במרק כדי להשרות את הדגים עם הרוטב מדי פעם. לאחר כ 7 דקות, בעדינות להפוך את הדגים ולהמשיך לצלות ו baste עד הדג הוא אטום לאורך כל, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים עם הרוטב על האורז, מפוזר עם פרוסות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
גודל
2
עם 1/2 כוס אורז, קלוריות
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
380, שומן
2
8, קלוריות שומן
1
70, שומן רווי
2
1, חלבון
3
33, שומן חד רווי
4
5, פחמימות
5
1280, כולסטרול
6
75, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
41, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.