בקלה במרינדה על קרוטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בקלה במרינדה על קרוטון. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. אם יש לך קציץ באגט, זנגביל, רוטב סויה נתרן מופחת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה די גרוע. בקלה במרינדה על קרוטון, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את השום, זנגביל, בצל ירוק, דבש, רוטב סויה, שמן זרעי ענבים וחומץ בקערת ערבוב. להשרות את פילה דגים בתערובת זו לפחות 2 שעות, רצוי לילה, בקירור.
מעבירים את הבקלה ואת המרינדה למחבת רדודה לאט לחלוט את הדגים על אש נמוכה עד שהוא מכרז מזלג, 10 עד 20 דקות.
חותכים את באגט ל -18 חתיכות ולפרוש על תבנית אפייה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
הסר דגים לצלחת השירות פתית.
העברה החליקה בקלה כדי מסננת להגדיר מעל קערה כדי לנקז לחות עודפת. זרוק נוזל עודף זה ולשים את הבקלה החליקה לתוך הקערה.
בקערה קטנה אחרת, לשלב מיונז, בצל ירוק ותבלינים כדי להפוך את רוטב טרטר. מקפלים בעדינות את רוטב הטרטר הזה לתוך הדגים המתקלפים כדי לעזור לקשור אותו.
שים את הבקלה על הקרוטון ומניח בתנור עד הדג יש גוון חום זהוב.
מוציאים מהתנור ומקשטים עם כל מתאבן עם 1/8 כפית קוויאר וכמות קטנה של פטרוזיליה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.