בקלה בעגבניות עם יין
בקלה בעגבניות עם יין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גפן-עגבניות בשלות, יין, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו מולים עם עגבניות, יין, אניס (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך איקס בתחתית כל עגבנייה. מביאים סיר מים לרתיחה; מרתיחים עגבניות במשך 2 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ומניח בקערה של מים קרים במשך 1 דקה. לקלף עגבניות, החל מהצד 'X'; קוצצים.
מחממים שמן צמחי במחבת על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים פלפל צ ' ילה ועגבניות; מבשלים ומערבבים עד שהעגבניות מתחילות להפחית, 5 עד 8 דקות.
יוצקים יין; מבשלים מעל חום בינוני עד היין מפחית מעט, על 5 דקות יותר. מערבבים במלח, פלפל שחור, בזיליקום ופטרוזיליה.
מניחים חלציים בקלה לתוך תערובת עגבניות; לכסות ולבשל במשך 5 דקות. הפעל בקלה ומבשלים בצד השני עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים סרטנים; מכסים ומבשלים עד שסרטנים הם ורודים בהירים מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.