בקלה בקארי עם ג'יל רייס (אורז צהוב עם צימוקים)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בקלה בקארי עם ג'יל רייס (אורז צהוב עם צימוקים). מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם בצל, עלי דפנה, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: אורז צהוב עם צימוקים, בקלה אפויה עם פירורי לחם זהובים וצימוקים, ו מבשלים את מתכנן מסיבות הספרים: בקלה עם צימוקים ושזיפים מיובשים.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והשום ומבשלים עד שהירקות מתרככים; קצת השחמה זה בסדר.
מוסיפים את אבקת הקארי, הכורכום ועלי הדפנה ומערבבים עד שהירקות הופכים לבצק ומצופים בתבלינים.
מוסיפים את הציר והטימין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים את מרק קארי במשך שעה 1.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. צורבים את נתחי הבקלה עד שצד אחד פריך.
יוצקים 2 כוסות מרק הקארי לתבנית, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהדג מבושל.
מודדים את מרק הקארי שנותר במידה נוזלית ומוסיפים מספיק מים כדי להגיע ל -3 כוסות.
יוצקים את הנוזל לסיר ומוסיפים את האורז והצימוקים. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
להגשה, הכינו מצע אורז בצלחת מרק, הניחו חתיכת דג מעל וכפו בחלק מהמרק.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
בקלה בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר