צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה ושרימפס במרק שומר ויין לבן יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בקלה ושרימפס במרק יין לבן ושומר, מולים במרק זעפרן ויין לבן, ו מולים מאודים במרק זעפרן יין לבן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור מניית הדגים: מעיל סיר גדול, גבוה בקלילות עם שמן זית.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את עצמות הדגים וקליפות שרימפס, מערבבים לשלב, ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
5
מוסיף את הליקר בטעם אניס ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
לימון, גרידה טרייה מגוררת
6
מוסיפים מים לסיר עד שהוא מכסה את עצמות הדגים ב 2 אינץ ' ומתבשלים קלות עם מלח. לזרוק את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את הסיר לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים במשך 30 דקות. מסננים את הנוזל ואת המילואים.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.