קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

בקלה מלח, תפוחי אדמה, וסלט שעועית מחרוזת

בקלה מלח, תפוחי אדמה, וסלט שעועית מחרוזת
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? בקלה מלח, תפוחי אדמה, וסלט שעועית מחרוזת יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, בצל, זהב יוקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שעועית מחרוזת וסלט תפוחי אדמה, סלט שעועית מחרוזת, ו סלט שעועית פטריות ומחרוזות.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ושחרר בקלה מלח ספוג. מבשלים עד בקלה מלח מתחיל להיפתח פתית, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את בקלה מלח מהמים עם כפית מחוררת או רחפן ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. עם האצבעות שלך, פתית את הבקלה לחתיכות של כ 11 / 2 אינץ', הסרת כל עצמות ועור כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
קודקוד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
SkimmerSkimmer
3
לשפשף את תפוחי האדמה, למקם אותם בסיר גדול, ולהוסיף מספיק מים קרים, מלוחים כדי לכסות אותם על ידי לפחות ארבע אצבעות. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד רך אבל לא רגשני, על 35 דקות. בדוק אותם בזהירות לקראת סוף הבישול ולהסיר אותם לפני המעילים לפצל. ברגע שזה קורה, תפוחי האדמה יכולים להיות ספוג מים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
תן לתפוחי האדמה לעמוד עד שהם קרירים מספיק כדי לקלף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
בעוד תפוחי האדמה רותחים, לבשל את vert או שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, רך אבל מוצק, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מסננים ושוטפים בקצרה מאוד מתחת למים זורמים קרים. אם משתמשים בשעועית ירוקה, לפצל אותם לשניים על ידי צובט קצה אחד של השעועית ומושך את החצאים בנפרד, שמירה על כל השעועית הקטנה שקופצת החוצה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שעועיתשעועית
מיםמים
פופפופ
7
להרכיב את הסלט בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים. מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם בעובי של 1 / 2 אינץ', ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיף את שעועית ירוקה, בצל אדום, פטרוזיליה קצוצה, בקלה מלח. אתה יכול להוסיף את כל בקלה מלח בשלב זה, או להפריש כמה חתיכות גדולות יותר כדי לקשט את החלק העליון של סלט סיים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
בצל אדוםבצל אדום
בקלה מלחבקלה מלח
פטרוזיליהפטרוזיליה
9
טפטוף כל אבל 3 כפות שמן על הסלט ולזרוק בעדינות, כדי לצפות את החומרים עם שמן זית אבל לשמור על חתיכות של בקלה מלח גדול ככל האפשר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בקלה מלחבקלה מלח
שמן בישולשמן בישול
10
מקציפים את 3 כפות הנותרים שמן זית עם חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את הסלט במרכז מגש גדול או מחלקים אותו בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
11
טפטף את הויניגרט סביב הסלט לקשט עם בקלה מלח שמורות גבעולי פטרוזיליה, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
בקלה מלחבקלה מלח
פטרוזיליהפטרוזיליה
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;