קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

בקלה מעושן וקנליני

בקלה מעושן וקנליני
בקלה מעושן וקנליני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 471 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בקלה מעושן ושעועית קנליני, שעועית קנליני ונזיד הודו מעושן, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הניחו את פילה הדגים במחבת גדולה עם גבעול פטרוזיליה, עלי דפנה, גרגרי פלפל וגבעול סלרי.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
פילה דגיםפילה דגים
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
יוצקים את המים והיין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ייןיין
3
מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים את הדגים בנוזל הציד הלא חוקי במשך 35 דקות, בהתאם לעובי הדגים. הסר את החום ולהסיר את הדג, עוטף את החתיכות בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
4
להטות את כל אבל על כוס הנוזל הלא חוקי מהמחבת. זה יהיה תלוי בעומק של המחבת שלך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים את השעועית המשומרת, שוטפים אותם במסננת או מסננת כדי להיפטר מכל gloopiness ולהוסיף למחבת, מחממים אותם בנוזל הלא חוקי במשך כ 3 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
שעועית משומרתשעועית משומרת
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מסננתמסננת
מחבתמחבת
6
מוסיפים מעט יותר נוזל ציד בלתי חוקי במידת הצורך כדי להרטיב את השעועית.)
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
7
כבה את החום והנח את הדג על השעועית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את השמן, רוב הפטרוזיליה, ואת עירית, אם אתה משתמש בהם, ערבוב הכל יחד, פירוק הדגים כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
9
בדוק את התיבול ולהפוך לכמה קערות או צלחות, מפזרים קצת פטרוזיליה האחרונה, ולאכול, עם הנאה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
פטרוזיליהפטרוזיליה
להתענגלהתענג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.