בקלה עם כרישה, עגבניות וזיתים
בקלה עם כרישה, עגבניות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 5 . מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כרישה, קורנית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה w עגבניות מיובשות שמש, זיתים קלמתן & כרישה קרמל, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו קוסקוס עם כרישה, תירס וזיתים.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות. בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', לזרוק יחד כרישה, מיץ לימון, גרידה, שמן, יין, טימין, 1/2 מלח כפית, ופלפל 1/4 כפית. מכסים בנייר כסף ואופים עד כרישה רק מתחילים לרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עגבניות וזיתים, וזורקים לשלב. מתבלים את שני הצדדים של פילה בקלה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מניחים על גבי ירקות.
כיסוי צלחת ואופים עד דגים הוא אטום לאורך, על 15 עד 20 דקות.הערה: הקפד לבחור את העגבניות לפני המשרתים אוכלי תחת 10 mos ואת הזיתים לאוכלים תחת 12 mos. אני גם לדלג על היין אם האכלה קטנה, קטנים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.