בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 186 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם צלפים, לימונים, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. נסו בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים, הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, ו תבלין זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
גרגר דק מלימונים; להפריש. באמצעות סכין חדה, לקלף לחתוך ו pith לבן מלימונים; להשליך. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה ולסחוט ממברנות לשחרר מיצים; להשליך ממברנות וכל זרעים. תניח בצד את קטעי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים בצל ו 1 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בוא נשב 10 דקות. לסחוט בצל כדי להסיר כל נוזל עודף; להוסיף קערה עם קטעי לימון.
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.