בקלה עם רוטב עגבניות טרי ואורז Arborio
מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם הליבוט, מלח ופלפל, חוטי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו חזיר קלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסאן עגבניות טרי על אורז בסמטי, פודינג אורז Arborio, ו פודינג אורז Arborio (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש מתונה עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והזעפרן ומבשלים על אש מתונה עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את האורגנו ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים את הרוטב על חום נמוך בינוני, ערבוב וריסוק העגבניות עם כפית, עד שהרוטב מעובה והנוזל מצטמצם, כ -35 דקות. זרוק את האורגנו.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לשלב את רצועות גרידה כתום, עלי מפרץ, שיני, אורז וכף 1 של שמן זית ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה, 15 עד 18 דקות.
מסננים את האורז, משליכים את ההתלהבות, עלי דפנה וציפורן. החזר את האורז לסיר.
מוסיפים את 1 כף הנותרים של שמן זית ומתבלים במלח.
נסטלי את הבקלה ברוטב עגבניות ומבשלים, הופך את הפילה פעם אחת, עד אטום רק לאורך, כ 12 דקות.
כפית את האורז לתוך קערות העליון עם בקלה ורוטב.
מפזרים פטרוזיליה וגרידת תפוז מגוררת דק ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.