בקלה צלוי ובצל ירוק עם תפוחי אדמה מתובלים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירכיים עוף קלוי, תפוחי אדמה & בצל ירוק עם ויניגרט עשב, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוחי אדמה מתובלים קלויים.
הוראות
תנור חום ל 425 F. על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף השמן, אבקת צ ' ילי, מלח כפית, ופלפל כפית.צולים, זורקים פעם אחת, עד חום זהוב ומכרז, 20 עד 25 דקות.בינתיים, מניחים את הדגים והבצל הירוק על תבנית אפייה שנייה מעוטרת.
טפטוף עם כף הנותרים של שמן העונה עם כפית מלח ופלפל כפית.באמצעות מקלף ירקות, לקלף רצועות של גרידה מן הלימון. חותכים אותם דק ומפזרים על הדגים; שומרים את הלימון.לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, מניחים את הדגים בתנור וצולים עד שהוא אטום לאורך כל הבצל הירוק הם מכרז, 12 עד 15 דקות.
חותכים את הלימון השמור לשניים ולסחוט על הדג.
מגישים את הדגים ואת הבצל הירוק עם תפוחי האדמה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו