קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

בקלה צלוי ובצל ירוק עם תפוחי אדמה מתובלים

בקלה צלוי ובצל ירוק עם תפוחי אדמה מתובלים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירכיים עוף קלוי, תפוחי אדמה & בצל ירוק עם ויניגרט עשב, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תפוחי אדמה מתובלים קלויים.

הוראות

1
תנור חום ל 425 F. על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף השמן, אבקת צ ' ילי, מלח כפית, ופלפל כפית.צולים, זורקים פעם אחת, עד חום זהוב ומכרז, 20 עד 25 דקות.בינתיים, מניחים את הדגים והבצל הירוק על תבנית אפייה שנייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפטוף עם כף הנותרים של שמן העונה עם כפית מלח ופלפל כפית.באמצעות מקלף ירקות, לקלף רצועות של גרידה מן הלימון. חותכים אותם דק ומפזרים על הדגים; שומרים את הלימון.לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 10 דקות, מניחים את הדגים בתנור וצולים עד שהוא אטום לאורך כל הבצל הירוק הם מכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים את הלימון השמור לשניים ולסחוט על הדג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מגישים את הדגים ואת הבצל הירוק עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו