בקלה צרובה במחבת עם איולי לימון משומר
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך מיונז, פילה בקלה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון שהשתמר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חג המולד Stollen Madeleines עם לימון משומר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר, ו סלמון צרוב ואיולי לימון עם תפוחי אדמה אדומים, אספרגוס, חשיש ירוק כרוב.
הוראות
בבלנדר, מחית את המיונז עם לימון משומר, שום, מים, קאיין ו 3 כפות של שמן זית. מתבלים את האיולי במלח ופלפל ומגרדים אותו לקערה קטנה.
במחבת nonstick גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים את פילה הבקלה עם מלח ופלפל ואבק עם הקמח. מבשלים את הדגים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד הזהב מבחוץ ולבן לאורך כל, על 10 דקות בסך הכל.
מעבירים את הבקלה לצלחות ומגישים עם איולי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.