קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

בקלה קרושה בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש

בקלה קרושה בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש
בקלה קרוש בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 385 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חצי וחצי, רוטב לסלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו מכרזי עוף בייגלה מדהימים עם רוטב דיז'ון דבש פיקנטי, פקאן-קרום הליבוט עם רוטב שמנת דיז'ון, ו בייגלה-צ'יפס חמוץ עם רוטב חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה קטנה רוטב סלט ומלח מתובל. דופק בייגלה במעבד מזון עד בייגלה קצוץ דק, משאיר כמה חתיכות קטנות; זה עושה בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים בצלחת רדודה.
3
מורחים כל צד של דגים בתערובת רוטב לסלט; מעיל עם בייגלה כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
קולים דגים לאט, מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד (או עד להזהבה והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 145 מעלות פרנהייט) הוספת שמן נוסף במידת הצורך. שמור על דגים חמים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מקציפים שימורי משמש, חרדל דיז ' ון וחצי וחצי יחד בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהרוטב קרמי ומתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מגישים רוטב על דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה טרייה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את סנטי סורטסלה פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.