בקלה שחורה עם פטריות ופלפל סנשו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה שחורה עם פטריות ופלפל Sansho. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שאלות, פטריות אנוקי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו פטריות ממולאות דרום מערב עם שעועית שחורה, אורז חום ופלפל אדום, סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים, רוטב סויה, מירין, פלפל סנשו, שאלוט, ושליש שום לרתיחה בסיר כבד 1-2 ליטר, ואז ומבשלים 5 דקות.
תן מרק לעמוד את החום 10 דקות.
לבשל השום הנותר בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב, עד רק זהב.
מוסיפים את כל הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 3 דקות.
מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך תערובת פטריות, להשליך מוצקים, ומבשלים 1 דקה.
לטפוח דגים יבשים ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
שמן חום במחבת nonstick כבד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז דגים מטוגנים, צד העור למטה, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב, רק מתחיל להתקלף, ורק מבושל דרך, כ 10 דקות.
מעבירים דגים לקערות רדודות. מחממים מרק ומחלקים בין קערות, ואז מפזרים קלות מאוד עם פלפל סנשו יותר (אם משתמשים).
מרק יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב). לחמם בעדינות לפני השימוש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.