בקר בגריל-שיפודי טנדרלוין עם זיגוג אדום-מיסו
שיפודי בשר בקר בגריל-Tenderloin עם זיגוג אדום-מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש-מיסו, שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל, ו סלמון בגריל עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל. בסיר, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד פריך, ערבוב, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השום לבלנדר; להזמין את שמן השום לשימוש נוסף.
מוסיפים את רוטב הסויה, מיסו, שמן שומשום, סוכר ומלח לבלנדר ומחית.
להשחיל את הבשר על שיפודים. מברשת קלה את הבשר עם כמה זיגוג מיסו. גריל על חום גבוה במשך 1 דקה.
מברשת עם זיגוג מיסו בפעם השנייה גריל, מפנה, עד חרוך, על 2 דקות; לשרת.