בשר בורגונדי II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך סלרי, ברנדי, בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו בקר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בקר בורגונדי (מתכונים דומים).
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי כבד על חום גבוה. עבודה בקבוצות, בשר לטגן עד חום מכל הצדדים, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
להחזיר את כל הבשר לסיר, ולהוסיף ברנדי; להרתיח עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים יין, מרק, קורנית, שום, עלי דפנה ואורגנו. כיסוי, ומבשלים עד בשר הוא כמעט רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
אורגנו
שום
מרק
טימין
בקר
יין
5
בינתיים, להמיס 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מטגנים בצל עד חום. באמצעות כף מחוררת, להעביר בצל לקערה גדולה. ממיסים 1 כף חמאה באותו מחבת, מוסיפים גזר וסלרי, ו לטגן עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
גזר
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
קערה
7
מעבירים לקערה עם בצל. להמיס 2 כפות חמאה באותו מחבת, להוסיף תפוחי אדמה, לטגן עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
8
מעבירים לקערה עם ירקות אחרים. ממיסים 1 כף חמאה באותו מחבת, מוסיפים פטריות, ו לטגן עד חום בכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
9
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מעבירים ירקות לסיר עם בשר בקר, ומערבבים אגוז מוסקט. מכסה סיר ומבשל 45 דקות. לחשוף סיר, ומרתיחים נוזל עד מעובה עקביות רוטב, על 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.