בקר ובצל מטוגן בבירה
בקר ובצל צלויים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 634 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם חומץ יין אדום, בירה כגון באדוויזר, עלי מפרץ טורקיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו בקר מטוגן עם בצל, בקר ובצל מטוגן בבירה עבור # SundaySupper, ו בקר ובצל מטוגנים בבירה [Carbonnades À La Flamande] (מתכונים דומים).
הוראות
חצי בצל לאורכו, ואז לחתוך לאורכו 1/4 אינץ ' עבה.
טפיחה יבש בשר ועונה בכל רחבי עם 2 1/2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
חום 1 כף שמן בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. בקר חום מכל הצדדים, כ -15 דקות, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מבשלים בצל עם עלי דפנה ו-1/2 כפית מלח בשומן כף שנותר בסיר, מגרדים חתיכות חומות מלמטה ומתערבבים מדי פעם, עד בצל משחימים היטב, כ -25 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
חותכים סיבוב של נייר קלף את הקוטר של החלק הפנימי של הסיר (ליד החלק העליון). הניחו את קלף הקלף בצד.
מוסיפים בירה וחומץ לבצל ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים חתיכות חומות.
מוסיפים מיצי בשר ובשר מצלחת וחוזרים לרתיחה.
מכסים עם קלף עגול ומכסה ומלבשים בתנור עד שהבשר רך מאוד כאשר מנוקבים בכמה מקומות עם מזלג בשר, כ -3 1/2 שעות.
להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 20 דקות.
חותכים את החוט, ואז פורסים בשר. דלגו שומן מהרוטב וזרקו עלי דפנה. מחממים במידת הצורך.
מגישים בשר מטוגן עם בצל ורוטב.
בקר משפר את הטעם אם עשה לפחות 1 יום קדימה (עד 4 ימים) ו צונן ברוטב (מכוסה פעם מגניב). להשליך שומן מוצק. כדי לחמם, להסיר בשר מן הרוטב, ולאחר מכן רוטב בג ' ל כפית על בשר בתבנית אפייה רדודה. מכסים בחוזקה בנייר כסף וחום בתנור 163°, כ 45 דקות. לחלופין, אתה יכול לחמם בשר, unsliced, ברוטב.