פלפלים ממולאים בבשר ושעורה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו פלפלים ממולאים שעורה עם בשר בקר טחון וגבינת עיזים, פלפלים ממולאים בשעורה, ו פלפלים אדומים ממולאים בשעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים מרק בשר ושעורה לרתיחה בסיר קטן. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
שעורה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
חותכים כל פלפל לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות. סדר חצאי פלפל בצלחת עוגה 9 אינץ'. מכסים בניילון נצמד כבד. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד פריך במכרז; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
זרעים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מיקרוגל
4
לבשל בשר בקר, פטריות, ושום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים שעורה, 2 כפות בצל ירוק, מחית עגבניות, והבא 5 מרכיבים (מחית עגבניות דרך פלפל שחור), ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מחלקים את תערובת הבשר באופן שווה בין חצאי הפלפל. למעלה כל פלפל חצי עם 2 כפות גבינה 3/4 בצל כפית.