בקר חריף ופלפל חריף מוקפץ
בקר חריף ופלפל חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 186 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, רוטב סויה דל נתרן, סטייק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר חריף ופלפל מוקפץ.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 2 דקות, צורב בצד אחד.
מוסיפים פלפלים; לבשל 2 דקות או עד בשר מאבד את צבעו הוורוד, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים רוטב סויה, חומץ, זנגביל ורוטב שום צ ' ילי למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד מעובה מעט.
מוסיפים תערובת בקר ובצל ירוק למחבת; זורקים היטב למעיל.