בקר יאקיטורי
בקר Yakitori יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מירין, סטייק משולש, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר טנדרלוין יקיטורי, מסיבת ברביקיו בסגנון יפני: עוף Yakitori, בשר בקר עם זנגביל וסויה, 5 תבלין ושומשום צרוב Ahi, ו יקיטוריname (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, לשלב את המירין, רוטב סויה, מרק עוף, זנגביל, ושום בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
יוצקים את המרינדה לתוך צלחת רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבשר ולהניח בצד כדי להתקרר.
חותכים את הבשר לתוך 24 (1 אינץ') ריבועים בעובי 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הבשר למרינדה מקורר, מערבבים כדי מעיל שווה, ומקררים לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
חותכים את בצל ירוק קצוץ לשלישים. משרים שיפודי במבוק 12 (4 עד 6 אינץ') במים לפחות 1 שעה.
חוט 2 חתיכות של בשר ובצל ירוק, לסירוגין, על קצה אחד של כל שיפוד. גריל שיפודים עד הבשר משחימים יפה רק קצת ורוד במרכז, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים את השיפודים לצלחת או לצלחת קטנה ומפזרים את זרעי השומשום. שים את הצלחת על מגש חימום כדי להתחמם, אם תרצה.
להשרות את הבשר עד 8 שעות, בקירור. עדיף לשפד את הבשר והגריל ממש לפני ההגשה.