קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

בקר מוקפץ וברוקולי

בקר מוקפץ וברוקולי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר מוקפץ וברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. לך לחנות ותביא צ'ילי, אורז כמלווה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב gingerroot טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל עם קומפוט Fruited כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר מוקפץ וברוקולי, מערבבים ברוקולי מטוגן עם בשר בקר, ו בקר מוקפץ וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב הסויה, הסוכר והמלח, מוסיפים את הבשר, ונותנים לו להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בקערה קטנה ממיסים את עמילן התירס ברוטב הסויה ומערבבים בשרי, במרק, בסוכר ובשמן השומשום.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים ווק או מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד שהוא חם, מוסיפים 2 כפות של שמן צמחי, ומחממים אותו עד שהוא רק מתחיל לעשן. מערבבים את הבשר בשמן בקבוצות במשך 1 דקה, או עד שהוא כבר לא ורוד, ומעבירים אותו כפי שהוא מבושל עם כפית מחוררת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן צמחי לווק, מחממים אותו עד שהוא חם אבל לא מעשן, ובשמן מוקפץ gingerroot, שום, ואת הצ ' ילי במשך 30 שניות, או עד התערובת ריחנית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הברוקולי ומטגנים את התערובת במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
5
הוסף 1/3 כוס מים קיטור הברוקולי, מכוסה, במשך 1 1/2 עד 2 דקות, או עד שהוא פריך במכרז. מערבבים את הרוטב, מוסיפים אותו לווק עם הבשר וכל מיצים שהצטברו על הצלחת, ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 2 דקות, או עד הרוטב הוא התעבה והבשר מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מעבירים את התערובת למגש מחומם ומגישים אותו עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®