בקר מוקפץ וברוקולי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר מוקפץ וברוקולי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. לך לחנות ותביא צ'ילי, אורז כמלווה, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב gingerroot טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל עם קומפוט Fruited כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר מוקפץ וברוקולי, מערבבים ברוקולי מטוגן עם בשר בקר, ו בקר מוקפץ וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד את רוטב הסויה, הסוכר והמלח, מוסיפים את הבשר, ונותנים לו להשרות במשך 20 דקות.
בקערה קטנה ממיסים את עמילן התירס ברוטב הסויה ומערבבים בשרי, במרק, בסוכר ובשמן השומשום.
מחממים ווק או מחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד שהוא חם, מוסיפים 2 כפות של שמן צמחי, ומחממים אותו עד שהוא רק מתחיל לעשן. מערבבים את הבשר בשמן בקבוצות במשך 1 דקה, או עד שהוא כבר לא ורוד, ומעבירים אותו כפי שהוא מבושל עם כפית מחוררת לצלחת.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן צמחי לווק, מחממים אותו עד שהוא חם אבל לא מעשן, ובשמן מוקפץ gingerroot, שום, ואת הצ ' ילי במשך 30 שניות, או עד התערובת ריחנית.
מוסיפים את הברוקולי ומטגנים את התערובת במשך 1 דקה.
הוסף 1/3 כוס מים קיטור הברוקולי, מכוסה, במשך 1 1/2 עד 2 דקות, או עד שהוא פריך במכרז. מערבבים את הרוטב, מוסיפים אותו לווק עם הבשר וכל מיצים שהצטברו על הצלחת, ומבשלים את התערובת, ערבוב, במשך 2 דקות, או עד הרוטב הוא התעבה והבשר מחומם דרך.
מעבירים את התערובת למגש מחומם ומגישים אותו עם האורז.