קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בקר-מחבת ירקות אופים

בקר-מחבת ירקות אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת בקר ירקות לאפות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, בשר טחון רזה במיוחד, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לחמניות ארוחת ערב סהר בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פריכות תפוח קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בקר-מחבת ירקות אופים, איפור מראש ירקות ובייקון ביצה לאפות מחבת, ו מחבת בקר וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בשר חום במחבת nonstick גדול avenproof.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד נוזל מפטריות מתאדה, ערבוב מדי פעם. מערבבים הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים Velveeta; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
5
הסר מהחום.
6
בצק בצורת חצי סהר, נפרד ל-8 משולשים. מסדרים על גבי תערובת בשר, עם נקודות של משולשים חופפים במרכז וצדדים קצרים לאורך קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים 12 עד 15 דקות. או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.