קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בקר מטוגן ביין אדום

בקר מטוגן ביין אדום
בשר צלוי ביין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 872 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שיני שום, פלפל, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו בקר מטוגן ביין אדום, בשר מבושל עם יין ארומטי, ו יין אדום-חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
2
מחממים שמן בסיר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
בשר חום בשמן חם מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל. (אם תחתית הסיר מתחילה לחרוך, חום נמוך עד בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לצלחת באמצעות מזלג ומלקחיים.
6
מוסיף pancetta שמן בסיר ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה ושומן הוא שניתנו, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בצל, גזר, סלרי וסוט, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים וזהובים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים שום, טימין, רוזמרין ו sauté, ערבוב, עד השום מתחיל לרכך ולהפוך זהב, על 2 דקות. מערבבים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים יין ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ואז מחזירים בשר יחד עם כל מיצים שנצברו על צלחת לסיר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. Braise עד הבשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
11
להעביר בשר ללוח חיתוך. שומן רזה מפני השטח של רוטב ולהשליך יחד עם גבעולי עשב. מרתיחים רוטב עד מופחת על ידי כשליש, על 5 דקות, ואז העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
12
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' וחוזרים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1
* בשר משפר את הטעם אם עשה 3 ימים קדימה. קריר לחלוטין ברוטב, חשוף, ואז צונן ברוטב, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור שחומם מראש 177° עד חם, 25 עד 30 דקות, ולאחר מכן לחתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך