בשר בקר מרוקאי נמשך בערך 7 שעות ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 641 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-26 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.14 $ למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, קמח, קוסקוס ויין. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם ציון ספונקולרי של 59%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר בקר מרוקאי, עוף מרוקאי ועדשים מרוקאי.
הוראות
1
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים בשר בקר וזורקים לציפוי. במחבת גדולה משחימים בשר בקר בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצה
עלה מרווה
2
העבר ל-5 qt. בישול איטי. מערבבים את המרק, הבצל, העגבניות, היין והתבלינים. מכסים ומבשלים על נמוך 7-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
(כמויות שוות של בשר בקר טחון, בשר עגל טחון וחזיר טחון)
3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Hain מזונות מלח ים יוד
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
3
במהלך 30 הדקות האחרונות של הבישול, מערבבים פנימה את הצימוקים.