בקר סטרוגנוף
בשר סטרוגנוף עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, מרק בשר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, לשלב מרק, ווסטרשייר, חומץ, רסק עגבניות, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מחממים תנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 3 1/2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; מטוגנים 3 דקות או עד שהפטריות רכות. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת מרק; לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
חותכים בשר לרצועות דקות; לחזור למחבת. מערבבים פסטה, שמנת חמוצה ופטרוזיליה; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.