קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

בקר סטרוגנוף

בקר סטרוגנוף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבשר נגד התבואה לרצועות ארוכות 2 אינץ צר על 1/2 אינץ ' עבה. לטפוח יבש מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות של שמן זית חדור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבשר מוכן וחום מכל הצדדים, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף עוד שמן כף למחבת לטגן, במידת הצורך, ולהוסיף את הבצל. מבשלים עד זהב קל, ערבוב והוספת 1/4 כוס של בשר בקר כדי deglaze המחבת. מוסיפים את מלאי הבשר שנותר ואת הבשר עם כל מיצי מנוחה בחזרה למחבת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה ורק לחמם דרך, לא להרתיח. טעם לתיבול ולהתאים, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תעביר את הסטרוגנוף למגש הגשה ותגיש. תהנו!