בקר סטרוגנוף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבשר נגד התבואה לרצועות ארוכות 2 אינץ צר על 1/2 אינץ ' עבה. לטפוח יבש מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות של שמן זית חדור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר מוכן וחום מכל הצדדים, על 3 עד 5 דקות.
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
הוסף עוד שמן כף למחבת לטגן, במידת הצורך, ולהוסיף את הבצל. מבשלים עד זהב קל, ערבוב והוספת 1/4 כוס של בשר בקר כדי deglaze המחבת. מוסיפים את מלאי הבשר שנותר ואת הבשר עם כל מיצי מנוחה בחזרה למחבת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים את השמנת החמוצה ורק לחמם דרך, לא להרתיח. טעם לתיבול ולהתאים, לפי הצורך.
תעביר את הסטרוגנוף למגש הגשה ותגיש. תהנו!