בקר עם פלפל כתוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם פלפל כתוש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סטייק או פוורה (סטייקים עם גרגרי פלפל כתוש), רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק, ו פילה בקר עם בצל כבוש ופלפל ורוד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הבשר עם המים, כוסברה, מלח, חומץ, כורכום, קאיין, זרעי שומר, קינמון, שיני הל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר הוא רק מבושל דרך, על 5 דקות.
מסננים את הבשר, שומר את נוזל הבישול.
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 8 דקות.
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר ופלפל שחור ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את הבשר.
מוסיפים את הנוזל השמור, כמה כפות בכל פעם, ומערבבים כל הזמן על חום מתון עד הבשר מצופה ברוטב, כ 5 דקות. הקארי צריך להיות לח, לא נוזלי או יבש.