קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות64
מגזין

בקר פו

בקר פו
אם יש לך רוטב הויסין, כוסברה, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר.

הוראות

1
מניחים את מפרק הבשר בסיר גדול מאוד (9 ליטר או יותר). מתבלים במלח, וממלאים סיר עם 2 גלונים של מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שומן רזה מפני השטח של המרק, ומוסיפים את זנב השור, צנון ובצל. לקשור את תרמילי אניס, מקל קינמון, ציפורן, פלפל וג ' ינג ' ר בגבינה או מקום בשקית תבלינים; להוסיף למרק. מוסיפים סוכר, מלח ורוטב דגים. מבשלים מעל חום בינוני נמוך לפחות 4 שעות יותר (יותר, טוב יותר). בסוף הבישול, לטעום ולהוסיף מלח לפי הצורך. מסננים מרק, ולחזור לסיר כדי לשמור על מבשלים. להשליך תבלינים ועצמות. שמור בשר מפרק הבשר לשימושים אחרים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רוטב דגיםרוטב דגים
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
זנב שורזנב שור
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. משרים את אטריות האורז במים במשך כ 20 דקות, ואז לבשל במים רותחים עד רך, אבל לא רגשני, על 5 דקות. חותכים את נייר הבשר הקפוא דק. הבשר חייב להיות דק מספיק כדי לבשל באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים כמה אטריות לתוך כל קערה, העליון עם כמה פרוסות בשר נא. מצקת מרק רותח על בשר ואטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מגישים עם רוטב הויסין ורוטב sriracha בצד. הגדר בצל, כוסברה, נבטי שעועית, בזיליקום, בצל ירוק, וסיד ליד השולחן עבור אנשים להוסיף תוספות לטעמם.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.