בקר פו
אם יש לך רוטב הויסין, כוסברה, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר.
הוראות
מניחים את מפרק הבשר בסיר גדול מאוד (9 ליטר או יותר). מתבלים במלח, וממלאים סיר עם 2 גלונים של מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 2 שעות.
שומן רזה מפני השטח של המרק, ומוסיפים את זנב השור, צנון ובצל. לקשור את תרמילי אניס, מקל קינמון, ציפורן, פלפל וג ' ינג ' ר בגבינה או מקום בשקית תבלינים; להוסיף למרק. מוסיפים סוכר, מלח ורוטב דגים. מבשלים מעל חום בינוני נמוך לפחות 4 שעות יותר (יותר, טוב יותר). בסוף הבישול, לטעום ולהוסיף מלח לפי הצורך. מסננים מרק, ולחזור לסיר כדי לשמור על מבשלים. להשליך תבלינים ועצמות. שמור בשר מפרק הבשר לשימושים אחרים אם תרצה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. משרים את אטריות האורז במים במשך כ 20 דקות, ואז לבשל במים רותחים עד רך, אבל לא רגשני, על 5 דקות. חותכים את נייר הבשר הקפוא דק. הבשר חייב להיות דק מספיק כדי לבשל באופן מיידי.
מניחים כמה אטריות לתוך כל קערה, העליון עם כמה פרוסות בשר נא. מצקת מרק רותח על בשר ואטריות בקערה.
מגישים עם רוטב הויסין ורוטב sriracha בצד. הגדר בצל, כוסברה, נבטי שעועית, בזיליקום, בצל ירוק, וסיד ליד השולחן עבור אנשים להוסיף תוספות לטעמם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.