בקר תאילנדי בגריל-סלט אטריות
סלט אטריות בקר תאילנדי בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 373 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים יבשים, רוטב סויה, ג'ינג'רוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו סלט אטריות בשר תאילנדי, סלט אטריות בשר תאילנדי, ו סלט אטריות תאילנדי עם עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידה למיקרוגל 1 כוס, מערבבים יחד רוטב סויה, סוכר חום, שמן, מיץ ליים, רוטב דגים, פתיתי ג ' ינג ' רוט ופלפל.
בצלחת nonmetal גדולה או שקית פלסטיק לאחסון מזון resealable, מניחים בשר ו 3 כפות של תערובת רוטב סויה. (כיסוי ומקרר שנותר תערובת רוטב סויה עבור ההלבשה). הפעל למעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם; לקרר לפחות 20 דקות או עד 4 שעות כדי להשרות.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים בשר בקר על גריל על אש בינונית. כיסוי גריל; לבשל 10 עד 15 דקות, פונה באמצע צליה, עד doneness הרצוי.
תן לעמוד 5 דקות; לחתוך לרצועות דקות.
חותכים רצועות לאורכים 1-עד 1 1/2 אינץ'.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מחממים 6 כוסות מים לרתיחה.
מוסיף אטריות מקל אורז; לבשל 2 עד 3 דקות או רק עד מכרז (לא לבשל יתר על המידה). יש לשטוף במים קרים עד קריר; לנקז.
חותכים אטריות עם מספריים מטבח לאורכים 3-5 אינץ'.
באמצעות מקציף חוט, מערבבים חמאת בוטנים לתערובת רוטב סויה שנותרה כדי להפוך את הרוטב. במידת הצורך, תערובת מיקרוגל נחשפה על 15 עד 20 שניות כדי להתמזג חמאת בוטנים.
בקערה גדולה, אטריות מקום, בשר בקר, גזר, פלפל ובצל. לזרוק עם רוטב עד אטריות מצופים באופן שווה.