בר אגוז פלמיירים
בר אגוז דקלים יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. מתאים ל-30 ומחירו 64 סנט למנה מנות. אם יש לכם פלפל קאיין, מיץ ליים, סדיני בצק עלים בחנות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו תאריך ואגוז כוח ברים, חטיפי גרנולה של פירות ואגוזים, ו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו יריעות מאפה שטוחות על משטח עבודה נקי והברישו קלות צמרות בשמן זית. במעבד מזון מערבבים אגוזים, סוכר, פלפל קאיין, מלח, גרידת ליים ומיץ ורוזמרין. מורחים באופן שווה את התערובת על סדיני המאפה. החל מכל קצה מגלגלים את המאפה לכיוון המרכז ויוצרים 2 ספירלות שנוגעות במרכז. חזור עם גיליון מאפה השני. עוטפים את שניהם בניילון ומכניסים למקפיא עד שמוכן לבישול. (ניתן לאחסן אותם במקפיא במשך שבועות.)
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס ומניחים את המדפים בחלקים העליונים והתחתונים של התנור.
חותכים את הדקלים לפרוסות בגודל 3/4 אינץ ' ומניחים על 2 ניירות אפייה מרופדים בקלף.
אופים 15 עד 20 דקות או עד להזהבה, מחליפים מחבתות באמצע הדרך.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר כמה דקות לפני שמוציאים למתלים להתקרר לחלוטין.