בראוני ופיצת קינוח פירות יער
פיצה קינוח בראוני ופירות יער דורש בערך 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם וניל, סוכר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בראוני ופיצת קינוח פירות יער, בראוני ללא גלוטן ופיצת קינוח פירות יער, ו דובדבנים וגרגרים קינוח בראוני קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 12x3 / 4 אינץ ' פיצה פאן עם קיצור או ספריי בישול.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבה.
אופים 25 עד 28 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בזהירות להפיץ תערובת שווה על בסיס בראוני. מסדרים פירות יער על תערובת גבינת שמנת. מערבבים ג ' לי עד חלקה; מברשת על פירות יער. מקררים על 1 שעה או עד צונן.
חתוך לפרוסות. חנות מכוסה במקרר.