קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוני מחסנית Oreo-Better

בראוני מחסנית Oreo-Better
אם יש לכם מלח, חמאה, אוריאו דברים כפולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו עוגיות אוריאו מחסנית, עוגת גבינה עם שוקולד מרוסק ועוגת בראוני, ו עוגיות בראוני אוראו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם nonstick foil.In קערת ערבוב קטנה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. הכה את השוקולד הלבן נמס וניל, ולאחר מכן בעדינות לערבב את ביצה לבן וקרם. קוצצים את אוריאו החומר הכפול ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. תניח בצד.תכין את הבלילה לעוגיות. ממיסים את החמאה בסיר nonstick 2 או 3 ליטר. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מורחים כמחצית הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים את המילוי על הבלילה על ידי להפיל אותו על בובות קטנות מתפשט בעדינות. Drop dollops של הבלילה בראוני הנותרים על המילוי, מתפשט בעדינות כדי לכסות. זה בסדר אם אתה מתגעגע כמה מקומות כי העליון יהיה מכוסה בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.תכיני ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף ממתקים סוכר, גירוד צדדים ומכות עד חלקה. מקציפים וניל ומלח. לאט לאט להכות את הקצפת מכות וגירוד עד שיש לך ציפוי וניל חלק. על קרש חיתוך, קוצצים דברים כפולים ומערבבים אותם לתוך הציפוי, דברים וכל.הרם את הבראוני הקר מהמחבת וקלף את נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים ציפוי על גבי.תכין את הגנאש. בקערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידת פירקס גדולה, לשלב שוקולד צ ' יפס ושמנת. מיקרוגל ב 50% כוח במשך 30 שניות. מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ולאחר מכן להעביר תיק רוכסן חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. לאחסן במקרר.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מנופה של ממתקיםסוכר מנופה של ממתקים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1גדוללבן ביצהלבן ביצה2largesביצים גדולות וקרותביצים גדולות וקרות65אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס קמח לכל המטרה1/2 כוס קמח לכל המטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך0קרם כבד כוס scantקרם כבד כוס scant1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3אוריאו דברים כפוליםאוריאו דברים כפולים5אוריאו דברים כפוליםאוריאו דברים כפולים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1צביטהזעירה של מלחזעירה של מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 נדיב כוס כהה נוספת או שבבי שוקולד semisweet1/2 נדיב כוס כהה נוספת או שבבי שוקולד semisweet3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק8(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכך (או להשתמש 4 קיצור, 4 חמאה)חמאה ללא מלח, מרוכך (או להשתמש 4 קיצור, 4 חמאה)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק (חצי הולנדית, חצי טבעית)אבקת קקאו לא ממותק (חצי הולנדית, חצי טבעית)1(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן מומסשוקולד לבן מומס

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.