קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות9
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב

בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
בראוניז אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. מתאים ל-9 ומחירו 2 מנות.04 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שוקולד לינדט, אגוזי לוז, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב אגוזי לוז ודבש חלב קשיו קינמון / מעבר לשקדים, מוס שוקולד חלב ס ' מור מלא כוסות שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו קאפקייקס אספרסו עם גנאש שוקולד חלב וציפוי שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מרפדים את תחתית התבנית בנייר קלף או שעווה ומצפים את הנייר בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את החמאה והשוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים. מערבבים את התערובת עד שהיא נמסה לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הסר את החלק העליון של הדוד הכפול מלמטה ואפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז ואת תערובת השוקולד שהתקררה. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את אגוזי הלוז. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים הנצמדים אליו. מצננים את הבראוניז. העבירו סכין קילוף סביב שולי התבנית והפכו בזהירות את הבראוניז על משטח ישר. קלף את הנייר ואז הפוך מחדש את הבראוניז על מתלה קירור. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את השוקולד בקערה בינונית. מנפים את אבקת הקקאו מעל השוקולד. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומקציפים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האגוזים, ומאפשרים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהיא מתפשטת, בערך 1 שעה. בעזרת מרית מתכת מורחים את הכפור מעל החלק העליון של הבראוניז. בעזרת סכין משוננת ארוכה, חתוך כ-1/4 עד 1/2 אינץ ' מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
חותכים את הבראוניז ל -9 ריבועים. אחסן בכלי אטום.
10
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים חמים ולא רותחים, ממיסים את השוקולד עם שמנת כבדה של 1/4 כוס, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
12
במיקסר חשמלי, באמצעות הקובץ המצורף להקציף מקציפים את קרם 1 כוס הנותרים רק עד תלוליות רכות בקושי מתחילות להיווצר. מערבבים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן שהתקרר לקצפת כדי להבהיר אותה. מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד הלבן שנותרה, רק עד לאיחוד. מגרדים את השמנת לשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב גדול (אטקו מס ' 7). השתמש כדי לקשט בראוניז בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
לימון גומילימון גומי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מורחים את השוקולד המריר הממוזג על דף העברה מנוקד חתוך למשולש (גובה 3 אינץ'). אפשר להגדיר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מוציאים שוקולד ומעבירים ממשולש. השתמש לקישוט בראוניז וקצפת שוקולד לבן בעת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

מרכיבים

85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר מתוק, מזגשוקולד מריר מתוק, מזג85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס9ריבס, קצוץ טרי או קפואמשולש מנוקד מרירמשולש מנוקד מריר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן לינדט, קצוץ גסשוקולד לבן לינדט, קצוץ גס1בקבוקרוטב שוקולד הרשי בכףרוטב שוקולד הרשי בכף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קקאו אלקליזציה לא ממותקתאבקת קקאו אלקליזציה לא ממותקת2largesביציםביצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקוליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקו2(חוֹרֶף)ליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקוליקר אגוזי לוז איטלקי, כמו פרנג'ליקו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז ללא עור, קלויים וקצוציםאגוזי לוז ללא עור, קלויים וקצוצים9ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוזי לוז קלויים, קצוצים דקאגוזי לוז קלויים, קצוצים דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, מחולקתשמנת כבדה, מחולקת142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב לינדט קצוץ דקשוקולד חלב לינדט קצוץ דק1Sprig2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח