בראוניז כתומים ופטה
המתכון כתום וחומיות פטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, פירורי שוקולד קקאו נסטלה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בראוניז כתומים, סלט עגבניות וכתום עם פטה, ו עוף כתום עם קוסקוס ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325º f. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת פאן עם רדיד שאינו מקל.להפריש 2 כפות של פירורי שוקולד – אתה תהיה המסת אותם drizzling.In סיר גדול, מחממים 1 כוס של פירורים, סוכר, חמאה ומים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד וחמאה פשוט נמסים.
בואו להתקרר מעט (כ 3 דקות). מערבבים ביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב. מערבבים ליקר או מיץ תפוזים מרוכז (ראה הפתק שלי).
מוסיפים קמח ומלח; מערבבים היטב. מערבבים בגבינה, שאריות פירורים (למעט שמורות 2 כפות) וגרידת תפוזים.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה. מפץ את מחבת המתכת על הדלפק כדי להביא בועות אוויר למעלה.
אופים במשך 35 דקות עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא עדיין דביק מעט.
הסר מחבת מהתנור והנח אותה במחבת גדולה יותר (מחבת צלייה). למלא מחבת צלייה עם מי קרח, כך שהוא מגיע באמצע הדרך במעלה הצדדים של מחבת קטנה. אפשר לעוגיות להתקרר לחדר טמפ באמבט מי קרח. כאשר מגניב, להמיס הנותרים 2 כפות של שוקולד טפטוף decoratively על בראוניז. צ ' יל ביסודיות.