בראוניז לב ולנטיין
בראוניז לב ולנטיין עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות . מתאים ל-15 ומחירו 43 סנט למנה מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אפיית קקאו, תערובת פאדג' בראוניז, תמצית נענע וסוכר קונדיטורים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בראוניז לב ולנטיין , גומי לב ולנטיין ופיצה לב ולנטיין .
הוראות
מכינים את תערובת הבראוניז לפי הוראות האריזה, מוסיפים תמצית נענע לבלילה.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
בינתיים, קרמים בקערה קטנה את החמאה, סוכר הקונדיטורים, הווניל וצבע המאכל אם רוצים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מניחים בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת; לחתוך חור קטן בפינת התיק. לְהַפְרִישׁ.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. אבק עם קקאו; לְהַפְרִישׁ.
חותכים בראוניז ל-15 מלבנים. שימוש ב-1-1/2-in. חותכן עוגיות בצורת לב, חותכים לב ממרכז כל בראוניז. שמור מרכזי חיתוך לשימוש אחר.
מניחים בראוניז על נייר אפייה מוכן. מעבירים את הציפוי למרכזי הבראוניז.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "