בראוניז מערבולת אגוזי לוז שוקולד קל
בראוניז מערבולת אגוזי לוז שוקולד קל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 220 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ממרח אגוזי לוז שוקולד ג'יפ חדש, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קל דלעת מערבולת בראוניז שוקולד, בראוניז עם פצפוצי שוקולד אגוזי לוז קלים בקערה אחת, ו שוקולד אגוזים מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 8 מחבת מתכת מרובעת אינץ עם רדיד לרסס עם ספריי בישול.הכן הבלילה בראוני לפי ההוראות על החבילה ולהפיץ הבלילה ב pan.In קערת ערבוב, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. מקציפים את הביצה והוניל. שים על 2/3 של תערובת גבינת שמנת על הבלילה בראוני. לתערובת גבינת השמנת הנותרת, מוסיפים את ממרח אגוזי הלוז, את תמצית השמנת והאוז לוז הנותרת (אם משתמשים). זרוק כפיות של תערובת אגוזי לוז על תערובת גבינת שמנת ושיש בעדינות עם סכין.
אופים על המדף המרכזי של התנור במשך כ 28 עד 30 דקות. שלי היו עדיין די jiggly כשהוצאתי אותם, אבל כמו רוב עוגות הגבינה, הם להגדיר כפי שהם מגניבים.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין על מדף קירור. מקררים למשך 3 שעות לפחות (בין לילה אני מקורר).כאשר מוכן לשרת, להרים את הסורגים מתוך המחבת על ידי הרמת רדיד.
חותכים ל 12 או 16 ריבועים, בהתאם לאירוע.