קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר

בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר
המתכון עוגיות מקסיקניות עם מילוי משמש אנצ'ו וגאנש שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך קינמון טחון, מים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שוקולד מריר בראוניז מסקרפונה עם גאנש אוכמניות, עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל, ו עוגיות שמנת חמוצה-מילוי גנאש שוקולד.

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, משמש חום מילוי מרכיבים רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מגניב במקצת. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, תערובת מקום. כיסוי; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 16 כוסות מאפין בגודל רגיל.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
4
בקערה בינונית, מערבבים בראוני עד מעורבב היטב. כפית על 2 כפות הבלילה בראוני לתוך כל כוס מאפין. זרוק 1 כף מילוי על הבלילה בראוני בכל כוס. למעלה כל אחד עם תוספת 2 עד 3 כפות הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אופים 20 עד 24 דקות או עד צמרות יבשים; מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על אש בינונית נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד ו 1/4 כפית קינמון עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
9
תן לעמוד 15 דקות להתעבות. בזהירות לשפוך תערובת שוקולד על גבי כל בראוני.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת