קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר

בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר
המתכון עוגיות מקסיקניות עם מילוי משמש אנצ'ו וגאנש שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך קינמון טחון, מים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שוקולד מריר בראוניז מסקרפונה עם גאנש אוכמניות, עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל, ו עוגיות שמנת חמוצה-מילוי גנאש שוקולד.

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, משמש חום מילוי מרכיבים רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מגניב במקצת. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, תערובת מקום. כיסוי; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 16 כוסות מאפין בגודל רגיל.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
4
בקערה בינונית, מערבבים בראוני עד מעורבב היטב. כפית על 2 כפות הבלילה בראוני לתוך כל כוס מאפין. זרוק 1 כף מילוי על הבלילה בראוני בכל כוס. למעלה כל אחד עם תוספת 2 עד 3 כפות הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים 20 עד 24 דקות או עד צמרות יבשים; מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על אש בינונית נמוכה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד ו 1/4 כפית קינמון עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
9
תן לעמוד 15 דקות להתעבות. בזהירות לשפוך תערובת שוקולד על גבי כל בראוני.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)