בראוניז מקסיקניים עם מישמש-מילוי אנצ'ו וגנש שוקולד מריר
המתכון עוגיות מקסיקניות עם מילוי משמש אנצ'ו וגאנש שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך קינמון טחון, מים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: שוקולד מריר בראוניז מסקרפונה עם גאנש אוכמניות, עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל, ו עוגיות שמנת חמוצה-מילוי גנאש שוקולד.
הוראות
בסיר 2 ליטר, משמש חום מילוי מרכיבים רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה. מגניב במקצת. בקערה מעבד מזון עם להב מתכת, תערובת מקום. כיסוי; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 16 כוסות מאפין בגודל רגיל.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני עד מעורבב היטב. כפית על 2 כפות הבלילה בראוני לתוך כל כוס מאפין. זרוק 1 כף מילוי על הבלילה בראוני בכל כוס. למעלה כל אחד עם תוספת 2 עד 3 כפות הבלילה.
אופים 20 עד 24 דקות או עד צמרות יבשים; מגניב 10 דקות.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על אש בינונית נמוכה עד חם.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד ו 1/4 כפית קינמון עד נמס וחלק.
תן לעמוד 15 דקות להתעבות. בזהירות לשפוך תערובת שוקולד על גבי כל בראוני.