קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז עוגת גבינה משובשת

בראוניז עוגת גבינה משובשת
בראוניז עוגת גבינה משובשת עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-32 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. סעו לחנות וקחו לכם סוכריות שוקולד® m&m מותג, גבינת שמנת מוקטנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בראוניז עוגת גבינה משובשת, עוגת גבינה-בראוניז משובשים, ו בראוניז עוגת גבינה משובשת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°בקערת ערבוב, להכות את גבינת שמנת עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיף את הביצה, חלב ותמצית וניל. תניח בצד.הכן את תערובת הבראוני על פי הוראות החבילה. כפית 2/3 של הבלילה בראוני לתוך קלף מרופד 9 x 13 אינץ תבנית אפייה. כפית את תערובת גבינת שמנת שמורה מעל הבלילה בראוני. עכשיו לגרד את הבלילת בראוני הנותרים על תערובת גבינת שמנת. לסובב את קצה הסכין דרך הבלילה כדי לעשות אפקט משובש. לחצו סוכריות שוקולד m & m ' s® לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 מקלות (1/2 פאונד) חמאה מלוחה, מרוככת2 מקלות (1/2 פאונד) חמאה מלוחה, מרוככת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת בראוניתערובת בראוני
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
אופים במשך 45-50 דקות בתנור שחומם מראש, 350 מעלות עד לח מעט במרכז. מגניב לחלוטין לפני חיתוך 8×4 לתוך 1½ אינץ ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה