בראוניז עם ג'לי.
בראוניז ג'לי וין לתקוע עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 93 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם חלב, כמה טיפות צבע מאכל, פודינג מיידי טעם וניל ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו 5 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ג'לי תות פוק עוגה, ג'לי תות פוק עוגה, ו עוגת ג'לי לחג.
הוראות
הכן הבלילה בראוני ואופים לפי הוראות על החבילה עבור מחבת מרובע 8-או 9 אינץ'. מיד לתקוע חורים עמוקים בראוני במרווחים של 1 אינץ', באמצעות ידית עגולה של כף עץ.
מקציפים תערובת פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות.
הוסף צבע מזון לגוון פודינג גוון הרצוי של כתום. מיד לשפוך על מחצית הפודינג באופן שווה על פני בראוני חם; מחבת ברז קלות על משטח העבודה כדי למלא באופן שווה חורים בראוני עם פודינג.
מורחים פודינג שנותר על גבי בראוני.
מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
חותכים לריבועים 2 אינץ', ואז לחתוך כל ריבוע באלכסון לשניים כדי ליצור משולשים.