בראוניז פרלין הוא קינוח אמריקאי. מתכון זה משמש 30. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם קמח מאפה, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 15%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: בראוניז פרלין עם ציפוי פרלין, בראוניז פרלין, ו בראוניז פרלין.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. חמאה מחבת בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מנפים יחד קמח ואבקת אפייה. מניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
4
בקערה קטנה מקציפים יחד ביצים ותמצית וניל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בסיר ממיסים את 1/4 קילו החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הסוכר, מחזירים לרתיחה ואז מוסיפים נתחי שוקולד*.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
להקציף לשלב היטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
* הערת קוק: מכיוון שתערובת החמאה כל כך חמה, השוקולד יימס במהירות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
יוצקים לקערה גדולה ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים ביצים ווניל לתערובת השוקולד ומערבבים יחד בעזרת בלנדר ידני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
11
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד. מקפלים פנימה פרלינים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פרלינים
לוראן מטבח מקצועי®
12
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים 25 דקות. לאחר סיום, מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר לפני שמוסיפים תוספת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
כאשר בראוניז וציפוי התקררו, בראוניז כפור לחלוטין, חותכים לריבועים ומגישים.
14
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
1
* הערת קוק: מערבבים כל הזמן ושמים לב לטמפרטורה על מנת שהציפוי ייצא טוב.
2
בסיר על אש בינונית מוסיפים סוכר, חמאה וחלב. מערבבים בעזרת כף עץ כ -20 דקות או עד שהתערובת רושמת 224 מעלות צלזיוס על מדחום הממתקים. כבה מיד את האש ברגע שהוא מגיע לטמפרטורה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן. אפשר להתקרר, בערך 30 דקות.
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.