בראוניז קרמל מלוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז קרמל מלוחים. לקינוח הזה יש 415 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 718 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח, בראוניז קרמל מלוח, ו בראוניז קרמל מלוח.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות. חמאה וקמח 9 איקס 12 איקס 1-תבנית אפייה אינץ.
ממיסים את החמאה, 8 אונקיות מהשוקולד צ ' יפס והשוקולד הלא ממותק יחד בקערה בינונית מונחת על מים רותחים. אפשר להתקרר במשך 15 דקות. בקערה גדולה מערבבים (לא מקציפים) יחד את הביצים, הקפה, הווניל והסוכר. מערבבים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה בינונית מנפים יחד 1/2 כוס מהקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. זורקים את 6 אונקיות השוקולד צ ' יפס הנותרות ואת 2 כפות הקמח הנותרות בקערה בינונית ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד.
מורחים באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים 35 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. אל תאפו יותר מדי!
ברגע שהבראוניז יוצאים מהתנור, מכניסים את צנצנת רוטב הקרמל ללא המכסה למיקרוגל ומחממים רק עד שהוא מוזג. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים את הקרמל באופן שווה על הבראוניז החמים ומפזרים את מלח הים. מגניב לחלוטין לחתוך לתוך 12 ברים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.