קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד משולש

בראוניז שוקולד משולש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז שוקולד משולש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, וסך הכל 434 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 15 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, בתוספת 2 כפות חמאה, סוכר איכותי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו בראוניז מחבת אחת (בראוניז פאדג'שוקולד משולש), בראוניז שוקולד משולש, ו בראוניז שוקולד משולש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים את החמאה והשוקולד המריר יחד במחבת גדולה על בסיס כבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה או בכד מדידה גדול מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר המשובח ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
תמצית ונילתמצית וניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
4
אפשר לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מוסיפים את תערובת הביצים והסוכר ומקציפים היטב. מקפלים פנימה את הקמח והמלח. ואז מערבבים פנימה את כפתורי השוקולד הלבן או הצ 'יפס, ואת כפתורי השוקולד או הצ' יפס למחצה. מקציפים לשילוב ואז מגרדים ויוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולדשוקולד
צ ' יפסצ ' יפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
5
אופים כ 25 דקות. אתה יכול לראות מתי הבראוניז מוכנים מכיוון שהחלק העליון מתייבש לנקודה חומה מעט חיוורת יותר, ואילו האמצע נשאר כהה, צפוף ודביק. אפילו עם אצווה כל כך גדולה אתה צריך להמשיך לבדוק את זה: ההבדל בין בראוניז דביקים ויבשים הוא רק כמה דקות. זכרו גם שהם ימשיכו לבשל כשהם מתקררים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להגשה חותכים לריבועים בעודם חמים ונערמים על צלחת גדולה, ומפזרים סוכר קונדיטורים שנדחף בכפית דרך מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת