בראוניז שוקולד משולש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז שוקולד משולש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, וסך הכל 434 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 15 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, בתוספת 2 כפות חמאה, סוכר איכותי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו בראוניז מחבת אחת (בראוניז פאדג'שוקולד משולש), בראוניז שוקולד משולש, ו בראוניז שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ממיסים את החמאה והשוקולד המריר יחד במחבת גדולה על בסיס כבד על אש נמוכה.
בקערה או בכד מדידה גדול מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר המשובח ותמצית הווניל.
אפשר לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מוסיפים את תערובת הביצים והסוכר ומקציפים היטב. מקפלים פנימה את הקמח והמלח. ואז מערבבים פנימה את כפתורי השוקולד הלבן או הצ 'יפס, ואת כפתורי השוקולד או הצ' יפס למחצה. מקציפים לשילוב ואז מגרדים ויוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית המוכנה.
אופים כ 25 דקות. אתה יכול לראות מתי הבראוניז מוכנים מכיוון שהחלק העליון מתייבש לנקודה חומה מעט חיוורת יותר, ואילו האמצע נשאר כהה, צפוף ודביק. אפילו עם אצווה כל כך גדולה אתה צריך להמשיך לבדוק את זה: ההבדל בין בראוניז דביקים ויבשים הוא רק כמה דקות. זכרו גם שהם ימשיכו לבשל כשהם מתקררים.
להגשה חותכים לריבועים בעודם חמים ונערמים על צלחת גדולה, ומפזרים סוכר קונדיטורים שנדחף בכפית דרך מסננת קטנה.