בראוניז של מאהב בוטנים
בוטנים של המאהב בראוניז לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח המגיש 24. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 308 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית ונילן, ציפוי מוקצף קרטון, בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בריא שוקולד המאהב של בלנדר בראוניז, עוגת המאהב של בוטנים, ו חמאת בוטנים של המאהב פאדג.
הוראות
קו א '13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף. בקערה קטנה מערבבים את החמאה, הקמח, פירורי הקרקר והסוכר; לחץ לתבנית מוכנה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה גדולה שלבו את תערובת הביצים, הסוכר, הווניל והשוקולד. מוסיפים קמח בהדרגה.
אופים 30-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (לא אופים יתר על המידה). מצננים על רשת.
לציפוי מחממים חמאת בוטנים למשך 30 שניות במיקרוגל. מקפלים בהדרגה תוספת מוקצפת; מורחים על בראוניז. מקררים במשך שעה 1.
מפזרים כוסות חמאת בוטנים קצוצות. בעזרת נייר כסף, הרם בראוניז מהתבנית; הסר נייר כסף.
חותכים לסורגים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "