בראוניס פאדג'- אגוז קלאסי
המתכון הקלאסי בראוניז פאדג'- אגוז מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, נתחי שוקולד מרירים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בראוניס פאדג'- אגוז קלאסי, בראוניס אגוז פאדג'קלאסי, ו בראוניז עם פאדג'אגוז.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה.
שלב 1/2 כוס שוקולד וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים בחמאה, וניל וביצים.
מוסיפים תערובת חלב, 1/2 כוס שוקולד, ו 1/4 כוס אגוזים לתערובת קמח; מערבבים לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך 9 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; מפזרים הנותרים 1/4 כוס אגוזים.
אופים ב 350 במשך 19 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במחבת על מדף.