בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח
בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ביצים, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: פנקייק אפרסק, בראנץ ' יום ראשון: פנקייק חמאה כתומה כוסמת, ו בראנץ ' של יום ראשון: פנקייק שיבולת שועל של מריון קנינגהם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח וקציף לשלב. בקערה נפרדת משלבים חלב, חמאה מומסת, ביצים מוכות ותפוחים מגורדים.
מחבת חום או מחבת גדולה מעל חום בינוני. באמצעות כף עץ, לשלב מרכיבים רטובים ויבשים ביסודיות.
להוסיף מנה של חמאה בטמפרטורת החדר למחבת חמה, ולאחר מכן להוסיף בלילת פנקייק בכפית גדולה (סביב 1/4 כוס) ומבשלים עד בועות מתחילות להופיע על גבי הבלילה, על 2 דקות. הפוך ומבשל עד שהמרכז מבושל והחוץ הם חומים. חזור עם הבלילה שנותרה; לשרת עם הרבה בייקון וקפה חזק.