אם יש לכם פלפל סדוק, מלח כשר ופלפל סדוק, טלה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו בראנץ ' יום ראשון: מתובל Elevenses (שדים על סוסים וכריכי מלפפון), בראנץ ' ראשון: סלט Broccolini, ו בראנץ ' יום ראשון: סלט לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים בולגור ספוג, כבש, בצל, מלח, מנטה, פלפל שחור, קינמון, כמון ואולספייס בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שכל החומרים משולבים היטב.
קו גיליון אפייה עם נייר. באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת בשר לתוך 25 כדורים בגודל שווה בצורת כדורגל ולסדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים במשך 25 דקות, או עד בשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד kibbeh לבשל, לעשות סלט מלפפון על ידי שילוב מלפפון, יוגורט יווני, מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. כאשר kibbeh מבושלים מוגשים חם עם סלט מלפפון, פיתה חמה, תה מנטה.