בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה)
בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. אם יש לכם תה חזק, ביצה, קמח עצמי עולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים ותה בקערה, מכסים ומקררים בין לילה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 350°f. חמאה ומחבת כיכר קמח, לדפוק את כל קמח עודף.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ביצה, צימוקים, ותה. מערבבים לשלב ויוצקים לתוך מחבת כיכר מוכנה.
מפזרים למעלה שיבולת שועל.
אופים לחם עד העליון הוא חום, על 1 שעה 40 דקות.
בואו מגניב 15 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור.