עוגת שוקולד חם מקסיקנית
המתכון המקסיקני עוגת שוקולד חם יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, פירורי עוגיות ביסקוף, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-295 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: עוגיות ביסקוף דופק, קינמון, וסוכר חום במעבד מזון עד הקרקע לתוך פירור בסדר, 10 עד 12 קטניות קצרות.
מניחים תערובת יבשה בקערה גדולה. קיפול עם מרית גומי, לאט להוסיף חמאה מומסת ולהמשיך לקפל עד לחלחל באופן שווה.
הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה, מכסה את החלק התחתון ואת הצדדים. מקררים את הקרום למשך שלושים דקות. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
אופים קרום ריק עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מערבבים שוקולד וחצי וחצי בסיר קטן על אש נמוכה, לטאטא ברציפות עד שוקולד נמס.
יוצקים תערובת לתוך קערה קטנה, לקפל קורנפלור וביצה, לטאטא עד בשילוב.
מוסיפים אבקת אנצ 'ו, אבקת צ' יפוטלה, קינמון וג ' ינג ' ר.
יוצקים תערובת לקרום פאי אפוי.
אופים עד שקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. אפשר להתקרר, ולשרת.