קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות

בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות
מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה, בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, ו בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם.

הוראות

1
לשים את קמח מאפה חיטה מלאה 1/4 כוס קמח כל המטרה בקערה עם אבקת אפייה, פפריקה, קאיין או רוטב חם, גבינת פרמזן, ומלח 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף לשלב ביסודיות. חותכים את החמאה הקרה דק לתוך החומרים היבשים וחותכים אותו בשיטה המועדפת עליך (אצבעות, חותך מאפה, סכינים, מזלג או מערבל) עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מפזרים את מיץ התפוזים על זה ולאחר מכן מערבבים 2 עד 3 כפות של קרם קר, כף בכל פעם. לעבוד עד הבצק מחזיק יחד; אם אתה לסחוט קומץ ממנו, זה לא צריך להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
צור את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ', עטף אותו בניילון נצמד, ומקרר בין לילה. (לחלופין, לשים את המקפיא במשך כמה שעות במקום, להסיר אותו למקרר על 2 שעות לפני תכנון לגלגל אותו החוצה.) לפחות 30 דקות לפני שאתם מתכננים להרכיב את הקיש ולשים אותו בתנור, להסיר את הבצק מהמקרר כך שהוא יכול להתחמם ולהתרכך קצת לפני גלגול. כאשר הוא גמיש מספיק, לגלגל אותו (אני עושה את זה בין שני גיליונות קלף) ולהתאים אותו לתוך צלחת קיש קרמי סטנדרטי או מחבת פאי 9 אינץ 'כי הוא לפחות 1 1/4 אינץ' עמוק. לקצץ כל עודף ומקרר את הקרום עד שאתה מוכן למלא אותו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
חום 2 כפות שמורות שומן בייקון במחבת ומטגנים את כרישה פרוסה על אש נמוכה עד שהם רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות. מלח קל מאוד ולהסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 2 כפות שומן בייקון למחבת ומטגנים את פרוסות העגבניות על אש בינונית במשך 2 דקות לכל צד. מתבלים במלח לפי הטעם. כרישה ועגבניות ניתן בקירור עד שאתה מוכן למלא את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כדי להרכיב ולאפות, מחממים את התנור ל 218°. מסדרים את הכרישות והעגבניות בקרום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
לטאטא יחד את כוס השמנת הנותרת, את הביצים, את הכף הנותרת של קמח, 1/2 כפית מלח נדיבה, 1/4 פלפל כפית, הגבינה השוויצרית, ואת בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים את התערובת על כרישה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
10
אופים במשך 10 דקות ב 218°. להפוך את התנור עד350, להגן על הקרום עם חתיכת רדיד אלומיניום, ולבשל 25 דקות יותר. כאשר הקיש נעשה, סכין מוכנס סנטימטר מקצה שלה צריך לצאת רטוב אבל נקי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
מגישים פושרים, לא חמים, ושומרים שאריות במקרר.

מרכיבים

340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון, מטוגן ומתפורר, שומן מנוקז ומאופקבייקון, מטוגן ומתפורר, שומן מנוקז ומאופק0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ של קאיין או 3 טיפות של רוטב חריףקמצוץ של קאיין או 3 טיפות של רוטב חריף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם קרקרם קר2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס בתוספת 1 כף קמח לכל המטרה1/4 כוס בתוספת 1 כף קמח לכל המטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה שוויצרית מגוררת או גבינת גאודהגבינה שוויצרית מגוררת או גבינת גאודה6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרישה (1 שומן או 4 בגודל אגודל), ניקה גזוז, לבן חלקים ירוקים חיוורים פרוס 3/4 אינץכרישה (1 שומן או 4 בגודל אגודל), ניקה גזוז, לבן חלקים ירוקים חיוורים פרוס 3/4 אינץ11 כף אורגנו מיובשמיץ תפוזים קר (או מי קרח)מיץ תפוזים קר (או מי קרח)0חתיכות טופי הית' ברפפריקה או פימנטוןפפריקה או פימנטון43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות גבינת פרמזן מגוררת טריכפות גבינת פרמזן מגוררת טרי340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף, פרוס 3/4 אינץ ' עבהעגבניות שזיף, פרוס 3/4 אינץ ' עבה57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות חמאה קרה ללא מלחכפות חמאה קרה ללא מלח71חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס קמח מלא מאפה חיטה3/4 כוס קמח מלא מאפה חיטה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.