בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות
מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה, בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, ו בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם.
הוראות
לשים את קמח מאפה חיטה מלאה 1/4 כוס קמח כל המטרה בקערה עם אבקת אפייה, פפריקה, קאיין או רוטב חם, גבינת פרמזן, ומלח 1/4 כפית.
להקציף לשלב ביסודיות. חותכים את החמאה הקרה דק לתוך החומרים היבשים וחותכים אותו בשיטה המועדפת עליך (אצבעות, חותך מאפה, סכינים, מזלג או מערבל) עד התערובת מתפוררת.
מפזרים את מיץ התפוזים על זה ולאחר מכן מערבבים 2 עד 3 כפות של קרם קר, כף בכל פעם. לעבוד עד הבצק מחזיק יחד; אם אתה לסחוט קומץ ממנו, זה לא צריך להתפרק.
צור את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ', עטף אותו בניילון נצמד, ומקרר בין לילה. (לחלופין, לשים את המקפיא במשך כמה שעות במקום, להסיר אותו למקרר על 2 שעות לפני תכנון לגלגל אותו החוצה.) לפחות 30 דקות לפני שאתם מתכננים להרכיב את הקיש ולשים אותו בתנור, להסיר את הבצק מהמקרר כך שהוא יכול להתחמם ולהתרכך קצת לפני גלגול. כאשר הוא גמיש מספיק, לגלגל אותו (אני עושה את זה בין שני גיליונות קלף) ולהתאים אותו לתוך צלחת קיש קרמי סטנדרטי או מחבת פאי 9 אינץ 'כי הוא לפחות 1 1/4 אינץ' עמוק. לקצץ כל עודף ומקרר את הקרום עד שאתה מוכן למלא אותו.
חום 2 כפות שמורות שומן בייקון במחבת ומטגנים את כרישה פרוסה על אש נמוכה עד שהם רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות. מלח קל מאוד ולהסיר עם כפית מחוררת.
מוסיפים 2 כפות שומן בייקון למחבת ומטגנים את פרוסות העגבניות על אש בינונית במשך 2 דקות לכל צד. מתבלים במלח לפי הטעם. כרישה ועגבניות ניתן בקירור עד שאתה מוכן למלא את הקרום.
כדי להרכיב ולאפות, מחממים את התנור ל 218°. מסדרים את הכרישות והעגבניות בקרום.
לטאטא יחד את כוס השמנת הנותרת, את הביצים, את הכף הנותרת של קמח, 1/2 כפית מלח נדיבה, 1/4 פלפל כפית, הגבינה השוויצרית, ואת בייקון מתפורר.
יוצקים את התערובת על כרישה ועגבניות.
אופים במשך 10 דקות ב 218°. להפוך את התנור עד350, להגן על הקרום עם חתיכת רדיד אלומיניום, ולבשל 25 דקות יותר. כאשר הקיש נעשה, סכין מוכנס סנטימטר מקצה שלה צריך לצאת רטוב אבל נקי.
מגישים פושרים, לא חמים, ושומרים שאריות במקרר.