קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות

בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות
מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה, בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, ו בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם.

הוראות

1
לשים את קמח מאפה חיטה מלאה 1/4 כוס קמח כל המטרה בקערה עם אבקת אפייה, פפריקה, קאיין או רוטב חם, גבינת פרמזן, ומלח 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב ביסודיות. חותכים את החמאה הקרה דק לתוך החומרים היבשים וחותכים אותו בשיטה המועדפת עליך (אצבעות, חותך מאפה, סכינים, מזלג או מערבל) עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מפזרים את מיץ התפוזים על זה ולאחר מכן מערבבים 2 עד 3 כפות של קרם קר, כף בכל פעם. לעבוד עד הבצק מחזיק יחד; אם אתה לסחוט קומץ ממנו, זה לא צריך להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
צור את הבצק לדיסק בעובי 1 אינץ', עטף אותו בניילון נצמד, ומקרר בין לילה. (לחלופין, לשים את המקפיא במשך כמה שעות במקום, להסיר אותו למקרר על 2 שעות לפני תכנון לגלגל אותו החוצה.) לפחות 30 דקות לפני שאתם מתכננים להרכיב את הקיש ולשים אותו בתנור, להסיר את הבצק מהמקרר כך שהוא יכול להתחמם ולהתרכך קצת לפני גלגול. כאשר הוא גמיש מספיק, לגלגל אותו (אני עושה את זה בין שני גיליונות קלף) ולהתאים אותו לתוך צלחת קיש קרמי סטנדרטי או מחבת פאי 9 אינץ 'כי הוא לפחות 1 1/4 אינץ' עמוק. לקצץ כל עודף ומקרר את הקרום עד שאתה מוכן למלא אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
חום 2 כפות שמורות שומן בייקון במחבת ומטגנים את כרישה פרוסה על אש נמוכה עד שהם רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות. מלח קל מאוד ולהסיר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 2 כפות שומן בייקון למחבת ומטגנים את פרוסות העגבניות על אש בינונית במשך 2 דקות לכל צד. מתבלים במלח לפי הטעם. כרישה ועגבניות ניתן בקירור עד שאתה מוכן למלא את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כדי להרכיב ולאפות, מחממים את התנור ל 218°. מסדרים את הכרישות והעגבניות בקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
לטאטא יחד את כוס השמנת הנותרת, את הביצים, את הכף הנותרת של קמח, 1/2 כפית מלח נדיבה, 1/4 פלפל כפית, הגבינה השוויצרית, ואת בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את התערובת על כרישה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
10
אופים במשך 10 דקות ב 218°. להפוך את התנור עד350, להגן על הקרום עם חתיכת רדיד אלומיניום, ולבשל 25 דקות יותר. כאשר הקיש נעשה, סכין מוכנס סנטימטר מקצה שלה צריך לצאת רטוב אבל נקי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מגישים פושרים, לא חמים, ושומרים שאריות במקרר.

מרכיבים

340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, מטוגן ומתפורר, שומן מנוקז ומאופקבייקון, מטוגן ומתפורר, שומן מנוקז ומאופק0חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ של קאיין או 3 טיפות של רוטב חריףקמצוץ של קאיין או 3 טיפות של רוטב חריף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם קרקרם קר2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס בתוספת 1 כף קמח לכל המטרה1/4 כוס בתוספת 1 כף קמח לכל המטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה שוויצרית מגוררת או גבינת גאודהגבינה שוויצרית מגוררת או גבינת גאודה6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרישה (1 שומן או 4 בגודל אגודל), ניקה גזוז, לבן חלקים ירוקים חיוורים פרוס 3/4 אינץכרישה (1 שומן או 4 בגודל אגודל), ניקה גזוז, לבן חלקים ירוקים חיוורים פרוס 3/4 אינץ12 כפיות אבקת שוםמיץ תפוזים קר (או מי קרח)מיץ תפוזים קר (או מי קרח)0חתיכות טופי הית' ברפפריקה או פימנטוןפפריקה או פימנטון43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות גבינת פרמזן מגוררת טריכפות גבינת פרמזן מגוררת טרי340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיף, פרוס 3/4 אינץ ' עבהעגבניות שזיף, פרוס 3/4 אינץ ' עבה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות חמאה קרה ללא מלחכפות חמאה קרה ללא מלח71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוס קמח מלא מאפה חיטה3/4 כוס קמח מלא מאפה חיטה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.