קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

בראנץ' של יום ראשון: עוגת סוכר שמרים

בראנץ' של יום ראשון: עוגת סוכר שמרים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראנץ ' ראשון: סוכר חום ארוחת בוקר Capkelets, בראנץ ' ראשון: תינוקות הולנדים עם סוכר לימון, ו בראנץ ' יום ראשון: עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמרים ו 1 כפית הסוכר לתוך 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר שנותר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את תערובת השמרים, החלב והביצים ומכים עד חלקה; אני פשוט השתמשתי בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים 4 כפות של החמאה ומכים במרץ עד הבלילה היא משיי. לגרד את הצדדים, לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
חמאה קלה מחבת עוגה 9 אינץ'. מערבבים את הבצק, מגרדים אותו למחבת, וטופחים אותו לדיסק בעובי אחיד. במידת האפשר, לרכך את שתי כפות הנותרים חמאה עוד יותר במיקרוגל או על ידי נותן להם לשבת על תנור חם לרגע. לשפשף את זה חמאה מרוכך על כל הבצק ולאחר מכן מפזרים את הסוכר החום. (החמאה שלי לא הייתה רכה מספיק כדי לשפשף, אז צבטתי אותה לגושים קטנים וניקדתי את הבצק בחמאה לפני שפיזרתי סוכר.) להשאיר את הבצק לעלות 30 דקות יותר מחממים את התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים את העוגה עד עלה היטב ואת הסוכר החל להמיס וחום, כ 25 דקות. המשטח צריך להיות מכוסה סדקים. (אני משתמש במחבת עוגה 8 אינץ ' וזה עדיין היה קצת underbooked ב 30 דקות, למרות עליון חום מאוד crackly.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
בואו מגניב בקצרה. Unmold ומגישים חמים. (העוגה יכולה גם להיות מפוצלת ומחוממת בתנור של 400 מעלות במשך 5 דקות בערך.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®